Saturday, January 24, 2009

gelagat geli guli 4 Mulia

walahayaiyoo!-------means hi everyone!....


nak citer sikit le ni kan semenjak due menjak tig
e menjak ni kan aku ni makin jahat wawawawa..aku suke! suke bising dlm kelas wawawawa..aku suke!suke kacau fawwaz dan budak2..sukenye aku!

Ni pasal aku kene 'prank' ngan member kat klas pasal aku suke usik dorang..curik barang2 patu pos kat fawwaz..hahaha..mcm2 r aku buat..ye r sebelum ni bukam salu buat en...ade 1 hari tu lepas rehat sbelum klas BM..aku jumpe serangge lebah ke amende ntah time bdk cine sapusapu..aku amek r aku campak la kat org..tu la keje aku..usik org jee..

aku usik la alisa mengongmengong nih time die nga sedap mkn roti...aku ngan hana saje dekat2 ngan die..aku bukak tgn die kate nak kasi adiah(serangge tadi le,da nyawe2 ikan)..melopat sampai tercampak roti die bahahahaha..suke giler aku...kejar aku nta bape kali pusing kat klas tu..

die nak balas dendam ni..die amek beg roxy aku..aku igt die letak kat balkoni klas tu je..ahh xkesah sgt la..what so big deal??hahaha...time BM aku carik la beg aku ni xjumpe..die letak kat beg aku kat klas sbelah....duh...siot $#@^%#! mas pom komplot..1 mase aku xblaja..cegu ushar je wawawawwa...

tapi die ngan masniza da amek dah...takut dorang ngan aku(pasal aku buat2 nanges tp aku gelak wawawawwa)

1 comment:

alisaslackers said...

ohhh, ko gelak ye macikk? siap ko . hahaha ;D